18-11-2020 13:34

Sortering på alle Kolonner

 • I tidligere udgaver af KeyBalance-klienten har det været muligt at sortere oversigterne på udvalgte kolonner (hvortil der var oprettet et ’indeks’). I den nuværende klient kan man sortere ALLE oversigter på ALLE kolonner ved blot at klikke på overskriften
  • Advarsel! Hvis der findes et ’indeks’ anvendes det og der kan sorteres hurtigt, for øvrige kolonner lader vi blot computeren læse alle poster og sortere dem. For langt det fleste billeder giver det god mening, men hvis man forvilder sig på voldsomt store lister, fx samtlige finansposter i systemet etc., så vil en sådan sortering godt kunne tage lang tid. 
   image 47

 

Søge på enkelte ord

 • Man har altid kunne skrive det helt korrekte søgenavn ind og derefter få sit rigtige resultat. Men hvis man har en vare, der hedder ”1602 Profilcylinder Ruko (Serie 600)”, så er det ikke altid, man lige får skrevet det rigtige ind første gang, eller at man kender varenummeret. Man kan i stedet skrive et par stikord, som man ved, er i varen. F.eks. Ruko, profilcylinder, eller 1602 - eller man kunne skrive ”Ruko pro 1602” og komme frem til samme vare.
 • image 48
 • image 49

Oprette Filtre

Den indbyggede funktion til at filtrere i en liste er også blivet markant forbedret. Aktiver filter med F7 eller "Kikkerten" på knaplinjen øverst (se mere om hvad de forskellige knapper gør her).

Det er nu mere overskueligt, hvad der er af komamndoer:

 • Man kan skrive intervaller ved at skrive "fra".."til" og man kan skrive udvalgte værdier ved at adskille med ";", og dette kan så blandes som man vil.
  Fx: 10..20;45;78..99. Det betyder således, at vi kigger fra 10 til 20 + 45 + 78 til 99.
 • Man kan lave åbne intervaller, dvs. 1000.. eller ..99. Det betyder, at man tager alt fra og med 1000 og op - og i andet eksempel alle op til og med 99

Dette kan jo gøres for alle felter, tal, datoer, tekster m.v. F.eks. datoer:

01.01.2017..31.03.2017

Er således kvartal 1:

image 50

Anvende gemte filtre/sætte filtre som standard

i toppen af alle tabeller kan man vælge blandt de gemte filtre og vælge, hvilket der skal være aktivt som standard:

image 51

 

image 52

image 53

Filterfunktionen virker på alle felter, uanset om der findes et optimeret indeks eller ej, men det kan tage noget tid at 'genaktivere' filteret, hver gang en tabel åbnes, hvis der er mange poster og der ikke findes et indeks på de ønskede felter.

Type
FAQs