05-08-2022 10:10

System -> Firmaoplysninger -> Faste tekster

Der kan være forskellige årsager til, man ønsker at påsætte faste tekster på en udskrift. Det kan fx være relevant, hvis man skifter adresse, har ændret leveringsbetingelser, skifter bank etc. Faste tekster giver mulighed for, man fast kan påsætte en tekst i bunden af en udskrift, således man kan give lidt ekstra information til kunden eller leverandøren. Billedet ser ud således:

image 77Som det kan ses, er der masser af udskrifter at påsætte faste tekster på.

Hvis vi tager udgangspunkt i en ordrebekræftelse (tredje fane fra venstre på ovenstående billlede), kan man skrive sin tekst og herefter udskrive en ordrebekræftelse, hvorefter man vil se, ens faste tekst har placeret sig i bunden:

image 78

Bunden af en udskrift af ordrebekræftelse, hvor den faste tekst placeres.

Det er vigtigt at vide, faste tekster også arbejder med de opsatte sprog i KeyBalance. I ovenstående billede fremgår teksten kun på ordrer, der IKKE er påsat noget sprog.

Derfor skal man huske at skrive teksten på alle de sprog, man har opsat i KeyBalance (såfremt man bruger alle). Har man fx en debitor med et påsat sprog, man har lavet en ordre på, skal man huske at få indsat teksten i sproget. Dette gøres ved at trykke på knappen "Alle sprog", dobbeltklikke på sproget og indsætte teksten:

image 79Således vil teksten fremgå på en ordrebekræftelse på en salgsordre på debitor, der har "SPROG02" - Engelsk.

Type
Kategori
FAQs
FILENAME